40 procent van de vacatures van vijf jaar geleden bestaat niet meer. Nieuwe banen ontstaan. Wat betekent dit voor medewerkers, managers en de huidige afdeling HR?

Om mee te kunnen groeien met de HR veranderingen van nu is het van essentieel belang dat de medewerker en manager in staat is de voor hun uitdaging relevante informatie te

selecteren, deze om te zetten in kennis, in actie, in resultaat en in reflectie.

Het adaptieve vermogen wordt enorm op de proef gesteld, want wat vandaag hot is kan morgen weer ingehaald zijn door iets anders. Hierdoor wijzigt het uitgangs

punt en moet je opnieuw informatie zoeken,  deze omzetten in kennis, actie, resultaat en reflectie. De job description wijzigt en de vraag rijst: hoe ga jij jouw collega helpen een duurzaam cv voor de interne en externe arbeidsmarkt te managen zodat jouw organisatie ook in de disruptieve markt succesvol blijft?

Met de BSN Action Learning programma’s leren wij je op deze manier te kijken en aan je eigen duurzaamheid als werknemer en manager te werken. Hiermee draag je structureel bij aan het bestaansrecht van jouw werkgever.

Meer weten? Kijk dan op www.bsn.eu