Zit je in de feestcommissie van het bedrijf en wil je een spetterend personeelsfeest organiseren? Denk dank eens aan het huren van een cocktail bar of een cocktailworkshop. Dit staat gegarandeerd voor een onvergetelijk personeelsfeest!

Opties personeelsfeest

Rising Moon is een cocktailbedrijf in Amsterdam, maar komt graag naar je toe. Met hun mobiele cocktailbar, gepassioneerde shakers en bergen ervaring toveren ze elke vergaderruimte of bedrijfskantine binnen no time om tot een ruimte waar je een flink feest kan vieren. De shakers nemen alles mee. Van verse ingrediënten, frisdrank en sterke drank tot aan al het glaswerk en zelfs de bar. Je hebt nergens omkijken naar en hebt toch net een originelere borrel dan wanneer er bitterballen, bier en wijn op het programma staat. Een onvergetelijk personeelsfeest!

Cocktail workshop

Liever iets doen dan borrelen? Je kunt ook een cocktailworkshop boeken bij Rising Moon. Tijdens deze workshop leer je van echte ervaren shakers hoe je zelf de meest lekkere cocktails bereid. Saai en duf? Absoluut niet! Juist heel erg praktisch. Afhankelijk van het aantal deelnemers staan er door de zaal zo’n drie shakers. Bij alle drie leer je een andere cocktail maken. Natuurlijk drink je deze naderhand ook op. Een kok proeft immers ook, toch? Uiteindelijk mondt zo’n workshop dan ook vaak uit in een gezellige borrel! Precies wat je wil, als je je collega’s van de andere kant wil leren kennen.

Werkwijze

Wat betreft de borrel: van te voren wordt een tarief afgesproken. Gemiddeld drinken mensen zo’n drie cocktails per persoon, daar wordt rekening mee gehouden. Duurt het feest langer? Geen probleem! De shakers hebben altijd genoeg bij zich om door te kunnen gaan. Dit geldt ook voor de cocktail workshop.
Desgewenst kan Rising Moon ook wat hapjes en andere drankjes verzorgen. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat er ook bier en wijn aanwezig is en wat lekkere snacks voor tussendoor. Toch leert de ervaring ons dat zelfs de meest fanatieke bierdrinkers de cocktails vaak proberen.

Benieuwd of het iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op met Rising Moon. Ze helpen je graag!